OM TRANGBÆK

Ens hjem er ens base. Men hvordan får man en stemning frem, der giver ro og samtidig viser, hvem man er. Betina Trangbæk finder den røde tråd i dit hjem, og hun gør det gerne med et lidt skævt twist, så dit hjem ikke bliver en kopi af et boligmagasin eller naboens. 

Betina er indretningskonsulent og boligstylist og sætter en ære i at benytte ting, der allerede findes i hjemmet - måske med de ting du har gemt i kælderen eller garagen.

Betina Trangbæk indretter hjem til private men også gerne virksomheder. Det kan være butikker, der vil have nye omgivelser, et kontorområde, et mødelokale eller måske er det den foyer, hvor kunderne kommer ind, der trænger til et nyt look.

 

På Den Hvide Fabrik på Ærøvej i Viborg er der indrettet showroom og butik, som var det en lejlighed, hvor alt i lokalet er til salg. Størstedelen af varerne er fra små danske virksomheder, men der købes små partier hjem, netop for at holde det unikt. Specielle ting findes kun i et enkelt eksemplar, og når den er væk, er der bare ikke flere. Så hvis du forelsker dig i noget hos Trangbæk, er det nogle gange med at være hurtig. 

I showroomet findes der inspiration til omrokering i hjemmet eller arbejdspladsen, og er det ikke på hylderne, er Betina Trangbæk ikke bleg for at ty til pennen og kreere lige netop det, du øsnker til din base. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Ærøvej 21, 8800 Viborg | info@trangbaekdesign.dk | man-fre kl.8-16  51 55 79 21

Skærmbillede 2020-04-07 kl. 14.02.02.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon